2004. sze 19.

írta: korbelygyorgy

E-mailen érkezett a következő felhívás, bár érintett nem vagyok, szimpatizáns igen, ezért felteszem. Egyébként sajna Orosházán továbbra sem lesz autómentes nap, mert miért is lenne, Békéscsabán tudtommal igen. Ez legfeljebb csak a helyi társadalom hozzáállást fejezi ki, ahhoz azonban nem kell hivatalossá tenni valamit, hogy otthon hagyjuk az autót. Én is erre biztatok mindenkit és szerda reggel biciklivel megyek dolgozni.

  BLOggGEREK!!!
Itt az lehetoseg, hogy vegre valami ertelmesre is hasznaljatok a kurva blogjaitokat
Szoval Szept. 22-en a nemzetkozi automentes napon oriasi bringas felvonulas szervezodik a Hosok-teretol 18:00-kor.
Gyertek, gyertek, gyertek, terjesszetek, terjesszetek, terjesszetek,
*DE*
A project a kovetkezo lenne Szept 20.-an hetfon, ha lehet mindannyiunk postoljon errol a felvunulasrol iszonyatos lelkesito hangnemben (ha ez
nem megy, olvass Mao-Ce-Tung muveket). Kurva jo lenne, ha hetfon reggel minden unatkozo alak, aki ugy kezdi a napjat, hogy blogot olvasgat, az azzal szembesulne, hogy mindenki errol buzog, de nagyon am... Szoval nem azt akarom, hogy szopva legyen a bringas fasz, hanem aki erez valamit ez iranyban az ezzel szerintem tudna segiteni(amugy az egesz szervezodes tok underground)
Minnel tobben irnatok, annal nagyobbat utne. Merthogy az a lenyeg, hogy usson...
Tenyleg nem ilyen spam, meg szeressukegymast, meg mittomen levelet irok, meg nem ilyen bloggerek tartsunk oszsze kampanyra kerlek, hanem azt gondolom, hogy igy meg tobben kijonnenek.
Kb 2-3000 bringasra szamitunk, ugyhogy aznap este tuti, hogy felrobban a varos.
Innen lenezhettek egy-ket infot, ERDEMES, sot, eleg csak a nyitolap...:)
www.hajtaspajtas.hu
www.ccb.hu
www.fontoslap.hu
www.alleycat.hu
(ez utobbin ajanlom szives figyelmetekbe Csubakka kalandjai kepregenyt, foleg neked Subba Sanyi, beszaras yo
http://www.freeweb.hu/alleycat/html/komiksz.htm)

Akinek nem inge az mennyen otoval, oszt fullaggyon le, vagy kevereggyen kozenk, es majd meg lessz zabalva, vagy majd jol meglattya a sajat bajat Basszuskulcs!!!

Szólj hozzá