2006. már 02.

Cukor és mézesmadzag

írta: korbelygyorgy
Cukor és mézesmadzag

A vércukorszintem rendben van, ezt ma tudtam meg, egy gimnazistáknak szervezett szűrésen.
A bevezetés lehetett volna ilyen drámai is: a helyi keresztény szellemiség oroszlánbarlangjába betette a lábát a liberális média egyik szimbóluma, de hál' Istennek ennyire még nem idióta a világ, így teljesen természetes, hogy Erős Antónia alapítványa, az Egy Csepp Figyelem az evangélikus gimnáziumban is népszerűsíthette a diabétesz prevencióját.
Egyébként nem csak buliból álltam be a sorba, aggasztott néhány jel, de tökéletes eredmény jött ki, 5,3, amiről fogalmam sincs, mit jelent, de a hölgyek szerint ez nagyon jó eredmény - akkor tehát csokit, sütit ide. Antónia pedig aranyos hölgy, teljesen idegen tőle a kereskedelmi tévék által sorozatgyártott sztárok nagyképűsége.
Holnap "bloggernap" a kampányban: délben Gyurcsány-roadshow a piactéren. A kormányfő Szolnok megyéből érkezik, Orosháza után Tótkomlóson beszél, majd Makó, Szeged, Kecskemét. Úgy tűnik, Orosházát kiemelten kezelik, végülis presztízskérdés a szociknak itt a nyerés. A másik bloggerről már szó volt, még közvetlenül webnaplója indulásakor: délután Becsey Zsolt kampányol Dancsónak Szentetornyán és Kardoskúton. Most nézem csak: a Freeblogon lakozó Becsey nem túl aktív, az utolsó bejegyzés február végén kelt. Ráadásul többen meg is kérdőjelezték, hogy blog-e a Becseyé, mert elsősorban jegyzőkönyveket, meghívókat, munkaanyagokat tartamaz. Érdekes, január elején én mégüdvözöltem a kezdeményezést, de mióta felélénkült a politikusok blogolási kedve, hát bizony, ez már nem elég. Gyurcsány blogja tényleg profi, egy idegesít, de az nagyon: a nyálas hozzászólások. Hadd ne idézgessek, de külön felidegesített az a kretén, aki azon sajnálkozik, milyen kár, hogy Totó kutya nem fogja fel, ki is simogatja, hát maga a nagy Putyin elnök. (Hát igen, a Gyurcsány-féle blogcsodafegyver azért mégiscsak egy régi színházi receptre épül: gyerek és kutya a színpadon fél siker)
. Na húzzunk bele, hogy klasszikust idézzek, mert rohadt álmos vagyok....
Szólj hozzá