2006. aug 03.

GoldenBlog - ittavége

írta: korbelygyorgy
GoldenBlog - ittavége

Megvan a végeredmény: A versenyünket marketinges megmérettetésként (is) felfogó, egy hét alatt 1274 szavazatot begyűjtő Marketing Commando kapja a Golden Blog 2006 üzleti fődíját, és az ezzel együtt járó, a Panda Software Hungary által felajánlott, ASUS A3HF-5A012H típusú notebookot.
A közönségszavazáson 937 voksot begyűjtő, és ezzel második helyre került Sorozataddiktok bloggereinek pedig szeretnénk felajánlani a Golden Blog civil blog fődíját, és az ezzel járó 3 napos pihenést a Best Western Janus Atrium Hotelben
.

Őszinte szívvel gratulálok a nyerteseknek és minden indulónak, nagy-nagy hálával tartozom mindazoknak, akik a Kisvárosi Webnaplóra szavaztak. A magam részéről már azt is nagy megtiszteltetésnek vettem, hogy a több ezer kiváló blogból az enyém bekerülhetett a "százas klubba". Az már külön bónusz volt, hogy kategóriagyőztes lehetett a KW, amit szerintem már nem is lehetett volna fokozni. Ez a kampánydolog még bizonyára téma lesz több fórumon, jómagam ezzel nem foglalkoznék, hiszen játékról van szó - jó lenne, ha ezt nyertesek és vesztesek is tudomásul vennék :)

Jöjjenek a hétköznapok, sok jó blogot és sok jó blogbejegyzést mindenkinek!

Szólj hozzá

blog goldenblog