Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. már 05.

A "díszszoci"

írta: korbelygyorgy
A "díszszoci"

Pásztor Tibor nincs rászorulva arra, hogy megvédjem, azonban nem lehet szó nélkül hagyni azt, ami történt. Egyrészt, mert egy (we)barátról van szó, bringás sporttársról, másrészt pedig azért, mert Rogán Antal - aki szintén ötödik kerületi képviselő - tudta jól, hogy Pásztor egy delegáció tagjaként Torockóra utazott, így tehát a tegnapi bejelentés időzítése semmiképpen nem nevezhető nagyvonalúnak, hiszen - roaming ide vagy oda - ez alaposan megnehezíti a reagálási lehetőséget - lásd RTL híradó: "a frakcióvezető nem kívánt nyilatkozni".
Én hosszú ideje, talán a kezdetektől, viszonylag rendszeresen olvasom Tibor webnaplóját ( sőt, ha lenne rss-e, még sűrűbben tenném sorry, van neki, tévedtem:)), kedvelve annak stílusát és ...
Tovább Szólj hozzá

2006. már 03.

Gyurcsány Tour

írta: korbelygyorgy
Gyurcsány Tour

Gyurcsány Ferenc szemüveg nélkül, ilyen kép nem sok kering szerintem a hálón, habár készült ma mindenféle: Gyurcsány nénivel, Gyurcsány aktivistával, Gyurcsány kisgyerekkel, Gyurcsány magabiztos, Gyucsány szép, Gyurcsány jó.
Megvolt tehát a nagy piactéri dzsembori, naná, hogy tele volt a placc, volt minden: lufi, rámenős FIB-es aktivisták, sparos szatyros atyafiak, Kovács Kati. Hihihi, vele állítólag elfelejtették közölni, hogy szabadtéri koncertet ad mínusz 4-5 fokban, bár javára legyen írva, olyan profi módon lenyomta Charlie Mindenki valakié című dalát, hogy ott hidaltam le a színpad mögött; persze mindig is tudtuk, hogy a legjobb torkú magyar énekesnő, csak éppen a könnyebb ellenállást választotta. Mostanra pedig besorolt a ...
Tovább Szólj hozzá

2006. már 02.

Cukor és mézesmadzag

írta: korbelygyorgy
Cukor és mézesmadzag

A vércukorszintem rendben van, ezt ma tudtam meg, egy gimnazistáknak szervezett szűrésen.
A bevezetés lehetett volna ilyen drámai is: a helyi keresztény szellemiség oroszlánbarlangjába betette a lábát a liberális média egyik szimbóluma, de hál' Istennek ennyire még nem idióta a világ, így teljesen természetes, hogy Erős Antónia alapítványa, az Egy Csepp Figyelem az evangélikus gimnáziumban is népszerűsíthette a diabétesz prevencióját.
Egyébként nem csak buliból álltam be a sorba, aggasztott néhány jel, de tökéletes eredmény jött ki, 5,3, amiről fogalmam sincs, mit jelent, de a hölgyek szerint ez nagyon jó eredmény - akkor tehát csokit, sütit ide. Antónia pedig aranyos hölgy, teljesen idegen tőle a kereskedelmi tévék által ...
Tovább Szólj hozzá

2006. már 01.

Új blogok

írta: korbelygyorgy
Új blogok

Amíg én a termeléssel vagyok elfoglalva, örvendetesen bővül a blogoszféra, csak kapkodom a fejem. Pollnertől és Hírbehozótól tudom, hogy Déli bábáskodásával a Népszava hárompárti politikusblogot indított (Simon Gábor, Fodor Gábor, Csapody), Lamperth Mónika pedig lelkesen követi a főnökét , ő is blogol egy kaposvári szolgáltató oldalain. Mostmár tényleg izgalmas kérdés, hogy a kampányt követően lesznek-e ilyen rendszeres bejegyzések? Hé, hol vannak a fideszesek? Blogolás helyett inkább hekkelnek? (hahaha, tudom, hogy gyenge volt, de szívesen olvasnék már Orbán-blogot, de megelégednék egy Deutsch-Für Online-nal vagy Rogán News-zal is).
Ma a iWiW-en összeakadtam Kémeri Péterrel, aki most nagyon maga alatt lehet, elvesztette kedvesét, ...
Tovább Szólj hozzá

2006. már 01.

Határidők

írta: korbelygyorgy
Határidők

Határidő határidő hátán, összeért néhány projekt: a Művészet határtalanul zárása, a fesztiválok lassú beindulása, pluszban március 15-ére az idén is elvállaltuk a Parasztszövetség Báli újságjának előállítását, meg hát új kihívások, de ezekről még korai lenne beszélni, kb. egy hét múlva tudok többet. Mindez persze nem önsajnálat vagy ilyesmi, sokkal inkább magyarázat (magyarázkodás) a friss bejegyzéseket hiányolóknak.
Tovább Szólj hozzá

2006. feb 28.

Egy másik kisváros

írta: korbelygyorgy
Egy másik kisváros

Talán néhány éjszakai látogatónak feltűnt, hogy variálgatom a lapot, az új sablonok közül próbálgatok ki néhányat. Ideje van a megújulásnak, azonban valami ok miatt vissza kell állítanom az eredetit, például nem tetszik a dátumformátum, vagy nem tudom beállítani a kommentet - csupa olyan funkció, amelyeket előbb-utóbb készen kapunk meg, úgyhogy nem is nagyon variálnék ma éjszaka tovább.
Amúgy is nehéz napon vagyok túl: taktikai okokból hallgattam róla, hogy megpályáztam a Gyulai Hírlap főszerkesztői tisztségét, persze túl sok illúzióm nem volt, kaptam vagy két szavazatot, a nyertes pedig a helyi ember lett, Mocsár-Pörjés József. Arra azonban jó volt az egész tortúra, hogy egy kicsit köszörüljem az agyam, laptervet írjak, cv-t ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása