2007. okt 22.

Kolbász, Hobo, rock and roll

írta: korbelygyorgy
Kolbász, Hobo, rock and roll

Kezdjük viharsarki öntudattal, pozitív tanulságokkal: amilyen tuskó volt tavaly Hajós a kolbászfesztiválon, most olyan jó fej volt Hobo. Meg is volt a jutalma: az esti buli állítólag a csabai sportcsarnok eddig legnagyobb bulija volt, totális teltház, rock and roll, őrület. Tizenöttől hetvenig őrjöngött a jónép, a kolbász és a pia másodrangú kellékké silányult, a főszereplő maga a jó öreg Földes Laci bácsi lett a maga 63 évével.

A Beol-csapat egyébként jobban szerepelt, mint tavaly, bár rendkívül nehezen indult a dolog: csapattagcsere történt, ezt telefonon szerveztük, majd elkéstünk az előkészületek miatt, végül kiderült, hogy a húsdarálóhoz rossz hajtókart vittünk, így kellett némi logisztikai furfang ahhoz, hogy utolérjük a többieket. De túllendültünk ezen is, sőt sikerült egy kiváló szarvasi receptet megvalósítanunk, így bár díjat nem kaptunk, de utolsók sem lettünk a médiakupán. S mivel minden jó, ha vége jó, az az esti Hobo-buli...

Bár a nagy celeb-nap ma van, este is feltűnt egy-két híres ember, legyen az sztárvilág vagy éppen politika. Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy vasárnap délután Semjén Zsolttal fogok kezet - nos így történt, sőt még egy népszavazásos jópofizást is eleresztettem neki, bár arra nem emlékszem, hogy egész pontosan mit :)

(Az estiről még nem tudok videót prezentálni, de kiválasztottam az alul láthatót, ami a HBB egy jó erős korszakáben készült, ott van Fuchs László, Tátrai Tibor, Solti János, Tóth János Rudolf és a dal az esti buli ráadás-ráadása volt: a Torta).

Szólj hozzá

beol hbb kolbaszfeszt