Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. aug 17.

Nyári élmény betonkeverővel és Béla öccsével

írta: korbelygyorgy
Nyári élmény betonkeverővel és Béla öccsével

A Beol indított egy szokásos kis nyárvégi kötelező félbulvár akciót, nyakonöntve egy kis webkettővel ( ossza meg a netes közösséggel nyári élményeit , küldjön képet, videót blablabla, a legjobbak éttermi vacsorát nyernek.) S hogy micsoda kreativitás van egy napi tízezres (egyedi látogatói) megyei site holdudvarában, íme egy zseniális bejegyzés. 

Gondoltam hozzászólok. Nagyon jól jönne az a vacsora. Már vagy tíz éve nem voltunk sehol nemhogy vacsorázni. Hol töltöttem a nyarat? Milyen élményben volt részem? Nos a nyarat a betonkeverő mellett töltöttem. Itt dolgozok feketén, vagyis inkább barnán. Társam a Béla olyan kőmüves féle vele töltöttem a nyarat meg mint mondtam a betonkeverővel. Milyen élményem volt? Volt több is. ...

Tovább Szólj hozzá

békés megye beol viharsarok

2008. aug 17.

Egy kis teszt

írta: korbelygyorgy
Egy kis teszt

Szabad óráimban leteszteltem a Google Docs egy viszonylag új szolgáltatását, az űrlapok funkciót, ami nagyon jól használható gyors kérdőívek, felmérések készítésére. Egyúttal kíváncsi vagyok arra is, hogy miként látja a kedves látogató, van-e esélye bármiféle ökopolitikai alternatívának kis hazánkban...

 

Tovább Szólj hozzá

belpol google docs ökopolitikai műhely

2008. aug 15.

Bakti Tibi is elment

írta: korbelygyorgy
Bakti Tibi is elment

Mielőtt bárki azt hinné, hogy gyászblogba készül átmenni a Kisvárosi webnapló, gyorsan jelzem, az események szerencsétlen összjátéka, hogy két ilyent tartalmú poszt jön egymás után. Viszont az sem lehet, hogy ne emlékezzek meg Bakti Tiborról, aki a múlt héten autóbalesetben veszítette életét. Íme az iWiW-üzenetet (bár nekem is ismerőseim, de én nem olvasok üzenőfalat), melyre Patakfalvi János hívta fel a figyelmem, illetve a hírt is ő csetelte nekem a minap:

Baktiné Török Kornélia [Nelli] (867) Üzenek

Elment lelkemnek egyik fele, mert szerető Istene hazahívta. "Az Úr adta, az Úr vette el. Áldott legyen az Úrnak neve!",hogy 23 évig az enyém, mienk lehetett. Arra vágyom, hogy Isten töltse be az utána maradt hatalmas űrt.
Nagyon ...

Tovább Szólj hozzá

szdsz gyász orosháza metodista iványi gábor bakti tibor

2008. aug 13.

Petróczy Gábor 1952-2008

írta: korbelygyorgy
Petróczy Gábor 1952-2008

Újabb szomorú történet: Gábor nagyon érdekes színfoltja volt a helyi valóságnak:egy sportember, akivel még a magamfajta sport ellen beoltott riporter és jó interjúkat tudott csinálni és egy úriember, aki azzal hozott zavarba, hogy soha egy rossz szava nem volt senkire és semmire.

Most ő is elment. Nekrológ itt .

 

 Frissítés:


Tovább Szólj hozzá

orosháza petróczy gábor

2008. aug 13.

Intellektuális netgerillák

írta: korbelygyorgy
Intellektuális netgerillák

A tegnapi nap - melyet legnagyobb részt a fővárosban töltöttem céges kötelezettségek miatt - kora reggel lázas e-mailezéssel kezdődött, az online kommunikáció egyik gurujától, Pollnertől kellett megkérdeznem, mit szól hozzá, hogy visszaéltek a nevével. 

Történt ugyanis, hogy Pollner aláírással kommentelt be valaki egy szemétkedést, mely egyik konkurenciánkat éltette, bennünket pedig porrá próbált alázni. Természetesen Pollner mit sem tudott a dologról és folytattunk egy rövid eszmecserét a jelenlegi fórumos helyzetről, ami csapnivaló (egyszer majd megér egy misét saját tapasztalataim elmesélése), ráadásul nálunk többnyire regisztráció sem kell a hozzászólásokhoz (ezen most a Beolt értem, természetesen).

Az eseten ...

Tovább Szólj hozzá

blog pollner beol médiablog

süti beállítások módosítása