2009. máj 16.

Csiripelés bringanyeregből

írta: korbelygyorgy
Csiripelés bringanyeregből

Médiatörténeti eseménynek nem nevezném azért, de mindenképpen izgalmas kihívás alkotónak és fogyasztónak egyaránt, hogy a jövő heti Békéscsaba-Arad-Békéscsaba szupermaraton tudósítása a Twitter segítségével történik majd, azaz a Beol.hu csivitelőoldalára nyomogatjuk fel egyenesen a biciklinyeregből a max. 140 karakteres üzeneteket, illetve a fotókat.

Ezzel egy picit talán hozzá tudunk járulni az új dilit népszerűsítő mozgalomhoz, ami főként a Nagy Twitterversenyben nyilvánul meg, de maga a szaksajtót és a szakmai blogokat is komolyan foglalkoztatja a 140 karakterben egyszerre közösségi, információs és/vagy kommunikációs céllal történő csiripelés jelene és lehetséges jövője. Egyébként nem csak én, hanem Kerekes Jani is arra készül, hogy saját oldalán twitel az eseményekről.

Azért persze nem árt, ha a biciklis és a humán feltételek is adottak, ennek jegyében a bringámat most vizsgálják át és ahol kell, meggyógyítják, én pedig amikor csak tudok, kondiban tartom magam az idei nagy tekerésre.

Szólj hozzá

twitter békéscsaba arad békéscsaba