2009. aug 07.

Helyi érték, egy a 74-ből

írta: korbelygyorgy
Helyi érték, egy a 74-ből

Egyszer volt Budán kutyavásár, azaz egyszer volt a Kisvárosi blog - vagy ahogy korábban hívták, webnapló, csak éppen mára a blog jelentése egy kicsit más... - kategóriagyőztes, 2006-ban a közéleti blogok kategóriájában, illetve az első évben, 2005-ben az akkor még létező hírblog kategóriában a harmadik.

Most a Helyi érték 74-es előszűrőjében szerepel - köszönet annak, aki jelölt és annak, aki átengedte, bár gyanúm szerint az összes nevezett blog itt van, kevesen foglalkoznak lokális ügyekkel, s tegyük hozzá, én sem nagyon, hanem inkább magammal, az enyéimmel és persze a kényszerképzeteimmel kulturális, közéleti, néha saját szakmámbeli témákban. Persze annak örülök, ha közben megismeritek ezt a jópofa viharsarki milliőt...

Nem is mondom, hogy szavazzatok erre a veterán blogra, vannak ott a listán nagyon jó kis lapok, tessék azokat nézegetni.

Ja, és hogy milyen volt a 2006-os főnyeremény, a jachtkirándulás? Hát abból nem lett semmi, mert az alapidőpont Erika akkori államvizsgája miatt nekünk nem volt alkalmas, aztán a cégnek nem volt jó, végül lett egy egyeztetett időpont 2008 tavaszán, de a turnus kapacitáshiány miatt nem indult. Írtam a tulajnak, hogy nem ragaszkodunk az adriai szuperjachtozáshoz, lehet az egy bármilyen más turisztikai projekt, ha van valami a portfólióban, de válaszra sem méltatott. De én ezen egyébként nem különösebban siránkozom, asszem, most írok róla először - könnyen jött, könnyen ment :)

 

Szólj hozzá

goldenblog helyi érték