2010. jan 30.

Mádi esete az ingatlanadóval - hol vannak az ősfideszesek?

írta: korbelygyorgy
Mádi esete az ingatlanadóval - hol vannak az ősfideszesek?

Mádi Lászlót nem ismerem személyesen, azaz egy-két alkalommal találkoztunk talán még a mozgalmi időkből. A szabolcsi képviselő ugyanis ősfideszes, 1990-től tagja az Országgyűlésnek és nagy valószínűséggel már régen útjában lehet valakinek, mert nagyon csúnyán elbántak vele.

Mádi László 20 éve

Történt ugyanis, hogy a héten egy fórumon azt találta mondani, egyébként gazdasági szakemberek előtt: hosszú távon a Fidesz sem tartja ördögtől valónak az ingatlanadót. Csakhogy ez nem illett bele a jelenlegi "lőjünk mindenre, ami mozog"-típusú Fidesz stratégiába, ezért nem hogy csak cáfolták az ingatlanadóra vonatkozó kijelentést, hanem közleményben jelezték: Mádi nem is kerülhet fel egyik választási listára sem.

... és most

Szóval rendnek kell lenni, ami lehet, hogy hatékony szervezetműködtetési forma, azonban mindenképpen riasztó, és nem csak azért, mert az ősfideszesekre egy ugyancsak akkori fideszes valamilyen szinten empátiával gondol. Egyébként ide kapcsolódik: vicces volt, amikor csütörtökön a szerkesztőségben jártak a kampányoló pártok képviselői a cég választási etikai kódexének ismertetésére (no és persze a hirdetési tarifákat is most nyújtottuk át :)), és gyakorlatilag két ősfideszes is volt a csapatban, persze nem a Fidesz képviseletében: Fülöp Zoli az SZDSZ-t (vagy demokratikus közepet, ki tudja?), míg Gál Pista az LMP-t képviselte - a megbeszélés után mosolyogtunk is egy jót ezen...

Szólj hozzá

fidesz ingatlanadó mádi lászló