Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. okt 30.

11, 11, 11

írta: korbelygyorgy
11, 11, 11

Aki hisz a számmisztikában, biztosan talál valami szimbolikusat ebben a három számban és hat egyforma karakterben, ám a valóság az, hogy az élet írta úgy, hogy 2011. november 11-én lesz az Ibsen Házban egy haknink Dr. Rockkal, Békés megyei gyökerekkel rendelkező szegedi barátommal, Pleskonics Andrással.


Egyelőre nincs koncepció, mint ahogy a program is egy új sorozat egyik első epizódja lesz, nagyjából az a lényege, hogy mindig meghívnak egy elszármazott viharsarki személyiséget, akivel egy helyi arc beszélget - ezúttal én leszek az, tekintve, hogy Bandival régóta ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt és persze bizonyos tekintetben egyívásúak vagyunk.

És persze a keresztapaság, ezt Plesi mindig elmondja, hogy én találtam ki ezt a nevet, ...

Tovább Szólj hozzá

ibsen számmisztika dr rock

2011. okt 30.

Több nap, mint kolbászfesztivál

írta: korbelygyorgy
Több nap, mint kolbászfesztivál

Forrás: Beol.hu

Ha október utolsó hétvégéje, akkor kolbászfesztivál, nos az én szombatom is ott telt, mégpedig online tudósítóként róttam a sátrakat, a küzdőteret és a sportcsarnok környékét, a produktum itt látható .

Magánemberként nem különösebben vonzanak az ilyen gasztro népünnepélyek, viszont a fellépők listája az idén különösen szimpatikus: Boban Markovic, Balkan Fanatik és persze a Csík Zenekar, de ne feledkezzünk meg hazánk fiairól, Pribojszki Matyiról és a Magna Cum Laudéról sem.

Az ilyen online közvetítéseket, mondhatni freestyle tudósításokat viszont szeretem, úgyhogy bevállaltam ezt a szombati programot - ilyenkor szembesülök vele, hogy lényegében én a szívem mélyén riporter vagyok, nem pedig szerkesztő, bár ez ...

Tovább Szólj hozzá

kolbászfesztivál

2011. okt 28.

Öreg rockerek esete a Vad Fruttikkal

írta: korbelygyorgy
Öreg rockerek esete a Vad Fruttikkal

Alkalom szüli a tolvajt, esetünkben a rockzenei vetélkedőn való részvételt, csapatalapítást és hát egy - khm - első helyezést.

Az úgy volt, hogy esténként Balla Lajossal csetelgettünk más ügy kapcsán, amikor szóba került a csütörtök esti vetélkedő, amely egyébként immár a harmadik volt, de eddig lemaradtam róla különböző okok miatt. Most az időm engedte ugyan, de nem volt csapatom, viszont Lajos, alias DJ Lala továbbította szabad kapacitásomat Törköly Józsinak, a főszervezőnek, aki összehozott a lehető legideálisabb csapattagokkal, Verasztó Józsi barátommal és lányával, Petrával.

Természetesen semmiféle ambíciók nem vezéreltek az indulással, azonban azzal tisztában voltam, hogy ideális az összeállítás, hiszen ...

Tovább Szólj hozzá

orosháza rockvetélkedő

2011. okt 24.

Rocktörire gyúrva

írta: korbelygyorgy
Rocktörire gyúrva

Harmadszor rendezik meg Orosházán a vetélkedőt, eddig egyszer sem sikerült eljutnom, most azonban úgy alakult, hogy időm is engedi, illetve Törköly Józsi volt olyan kedves és beszervezett egy csapatba, melyben egy ötvenes úr és huszonéves lánya lesz (Verasztó Józsi barátom és a lánya), nagyon bízom benne, hogy a Doorstól a Pendulumig lefedjük a zeneirodalmat és odacsapunk, ahova köll :)

Erika szerint úgyis két lábon járó rocklexikon vagyok, most kiderül, hogy csak nagy pofám van, vagy tényleg sikerült felszednem valamit az elmúlt három és fél évtizedben, vagy csak átfolynak az agyamon a kottafejek...

 

Tovább Szólj hozzá

rockvetélkedő

süti beállítások módosítása