2013. aug 15.

Te már égtél eltévedt e-mail miatt?

írta: korbelygyorgy
Te már égtél eltévedt e-mail miatt?

Havasi Bertalan őszinte pillanata (444.hu)

Ugye Orwell-i ez a világ? - kérdezi éppen ma egy kolléga, de rögtön Ákos víziói jutottak eszembe erről, ezért inkább őszinte voltam: nekem inkább Monty Python-i fílingem van.

Erre erősített rá ez a remekbe szabott levélváltás, amin tényleg nem lehet szívből bosszankodni, inkább csak nagyot röhögni.

Egyébként egy helyiérdekű városi legenda szerint történt hasonló eset Békés megyében is pár éve: egy fiatal vállalkozó, nevezzük X-nek egy projektjéhez gyűjtött támogatókat, ami egy nagy cég marketingeséhez is befutott  A marketinges " X egy idióta, nem javaslom" megjegyzéssel továbbította volna főnökének a levelet, ami azonban valahogy (gondolom, továbbítás helyett a válasz mindenkinek funkciót használta emberünk) a feladónál landolt. 





Ez már önmagában vicces, de a poén megkoronázása öt perc múlva érkezett: "Tisztelt Cím! Előző levelünk téves, kérjük tekintse tárgytalannak".

Persze szerintem mindenkinek a tarsolyában van hasonló sztori, ha te is találkoztál ilyesmivel, akár te küldtél, akár kaptál ilyesmit, oszd meg velünk a kommentekben vagy a korbely@gmail.com címen.

Szólj hozzá

e-mail havasi bertalan 444 eltévedt e-mail