2004. már 19.

írta: korbelygyorgy

Megszűnik a Késő este Hajós Andrással

Index
2004. március 19., péntek 14:41
A show gyengén teljesített, a nézők egy része elkapcsolt a csatornáról Hajós láttán. Azért még lesz két best of műsor.

Megint egy rossz hír, csak hogy rossz kedvem legyen. Azon gondolkodom, kiben van a hiba: Hajósban, mert nem elégszik meg az ordenáré poénokkal? A Viasatban, mert pénzt akar keresni és hamar feladja? A közönségben, mert túl bonyolult neki a gondolkodás? Bennem, mert nem elég jó nekem Sass József meg Lagzi Lajcsi?

A dolog egyébként szerintem egy kicsit árnyaltabb. Kapásból fel tudok sorolni a környezetemből néhány embert (nem csak a baráti körömből), aki Hajós-fan, és el nem mulasztana egy-egy adást sem. Ha pedig mégsem tudja megnézni, rögzíti videóra. Na most kulturálisan mi inkább Balázs Pali-zóna vagyunk itt a végeken, nyilvánvalóan nagyobb városokban, illetve Dunántúlon és a székesfővárosban ez az arány jóval nagyobb, így valószínűleg nem korrektek a fél százalékos adatok. Tudjuk azt is, hogy az AGB módszerei elsősorban a nagy tévék számára jelentenek használható(bb) adatokat a viszonylag alacsony vételezési minta miatt, ez a mérési mód egyébként bevallottan is magas hibahatárt jelent a kis tematikus csatornák, illetve a csak kábelen fogható tévéállomások számára.

Bízom benne, hogy nem ez a harc volt a végső, szerintem Hajósnak áll még a zászló, szóba jöhet még az MTV, Rudi Zoltánból esetleg kinézem, hogy rácsippan, és ki tudja, hátha az RTL Klub gazdái is gondolnak egyet. És akkor nem beszéltem még a Magyar ATV-ről, mely a Napkeltét kihúzta a sz*rból, miután megszűnt a TV3.
Szólj hozzá