2005. máj 27.

írta: korbelygyorgy

Ismét segítőnap az orosházi kutyamenhelyen

A közelmúltban megrendezett segítőnap sikerén felbuzdulva ezen a hétvégén ismét nagyszabású akcióra készülnek az Orosházi Állat- és Természetvédő Egyesület aktivistái. Ezúttal is a Szikhát tanyai kutyamenhely csinosítása a cél, és persze az ott gondozott mintegy száz négylábúval való közvetlen törődés.
Feladatok: tereprendezés, betonozás, mosogatás, gyomtalanítás, takarítás, sétáltatás, stb.  Áram van, tehát lehet elektromos eszközöket is lehet használni. Szerszámokat, pórázt mindenki hozzon magával - kérik az orosházi állatvédők, akik elsősorban az önkéntesek munkaerejére számítanak, de bármilyen építőanyagot, állateledelt, rongyokat, stb. szívesen fogadnak.
Természetesen ez alkalommal is lehetőség van pártoló örökbefogadásra: akinek megtetszik valamelyik gondozott állat, jelképesen örökbefogadhatja őt és a megállapodásunk szerint átvállalhatja az adott állat tartási költségeinek egy részét. Erről aztán igazoló oklevelet is kap, és jelképesen örökbefogadott kedvencét lehetőségei szerint látogathatja, illetve érdeklődhet róla. A segítőnapon természetesen lehetőség nyílik a kutyusok "igazi" örökbefogadására is.

A rendezvény időpontja: 2005. május 28. szombat, 12 órától
Helyszín: Orosháza, Szikhát tanya (a Dózsa György úton végig kell menni, aztán jobbra, közvetlenül az út mellett a 2. tanya. Ez földút, a D.Gy. út végétől kb. 1,5 km. )
Szólj hozzá