2007. okt 30.

Búcsú a narancstól

írta: korbelygyorgy
Búcsú a narancstól

Rossz, aki rosszra gondol, nem arról a narancsról van szó, amitől már több mint másfél évtizede búcsút vettem, hanem a Beol régi alapszínétől, ami végülis egy stigma volt rajtunk, ugyanis az olvasók nagyobbik része és a hirdetők is buliportálként kezeltek bennünket. Így helyükre kerültek a dolgok. Nem azt mondom, hogy világbajnok, de egyre inkább szeretjük, főleg a jobb navigálhatóság miatt és persze azért is, mert a tinitartalmak nem olyan erőszakosan jelennek meg, mint régen.
Persze ez még nem a végleges forma (igaz, nem írtuk ki, hogy beta :)), jönnek még a blogok, a többi szolgáltató rovat és más okosságok. Szerintem a legprogresszívebb megoldás a témába sorolás, ami hasonlatos a webkettes alkalmazások által honosított cimkékhez, mégsem teljesen azok. Nagyon nagyban segítik a navigációt, a cikkek és a rovatok közti átjárást, mi több, a különböző típusú tartalmak közti átjárást.
Most még ne fikázzátok nagyon (mint az a bunkó, aki ezt írta kora reggel: Itt vagyok, ne örüljetek elvtársak! Látom minden beolosnak tettszik a nagy mű... Hát elég gyermeteg, ingerszegény és főleg ronda lett az portálnak nevezett reklámlap. Nem tudom mibe került ez az axinak, de egy ügyes egyetemista a tizedéből szebbet dobott volna össze.. Egyetlen előnye van, a Firefoxban jól jelennek meg a blokkok.. Más semmi), ha találtok valamit, dobjatok emilt vagy kommentet ide.

Szólj hozzá

beol