Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. dec 18.

Kelly északra megy

írta: korbelygyorgy
Kelly északra megy

Most azt próbálom kitalálni, hogy rohadék vagyok-e vagy sem. Elajándékoztam ugyanis másfél éves basset hound kutyusunkat, de nem azért, mert meguntuk, vagy sokalljuk a tartás költségeit: egyszerűen nincs rá időnk, nem tudjuk számára biztosítani a minőségi kutyalét alapjait. Azaz: nem foglalkozunk vele eleget, nem tudjuk rááldozni azt a napi kötelező egy-két órát (sajnos, sokszor egymásra sem mindig jut ennyi, de azért senki ne ijedjen meg, egymást mégsem ajándékozzuk el).

Viszonylag hosszas kiválasztás után egy normális, szimpatikus füzesabonyi családra esett a választásunk a jelentkezők közül (ez lejött a beszélgetésekből és az emilekből), Kelly egy beagle mellett fog élni, remélhetőleg boldogan). Másfél év alatt talán nem ...

Tovább Szólj hozzá

kutya kelly bonnie füzesabony

2009. dec 18.

Premier előtt

írta: korbelygyorgy
Premier előtt

Az idén nem vicces képet, találó idézetet küld szét a Beol partnereinek, olvasóinak, hanem egy 50 másodperces jutyubos üdvözletet, benne az év legjellemzőbb eseményei, kissé szubjektív válogatásban és persze haza is beszélve.

Ez a nyers változat, még módosulhat, de hamarosan te is kaphatsz egy linket, ami ide vezet...

 

Tovább Szólj hozzá

youtube karácsony beol

2009. dec 17.

Az idei felhozatal - bírjátok?

írta: korbelygyorgy
Az idei felhozatal - bírjátok?

A Kreatív Online az idén is összegyűjtötte a legjobbnak ítélt reklámanyagokat (szpotokat és kreatívokat), ebben szerepel a Borsodi Zenei Fesztiválok (benne a Hegyalja) nagyferós szpotja is, ami több szempontból is zseniális. Ez nem kötelező hazabeszélés egyébként, nekem a Feró által bevállalt önirónia tetszik legjobban:



Ha a legjobbat kellene kiválasztani, nekem ez jön be leginkább, a reklámozott termék egyébként a mostanában komoly presztízsvesztésen átesett Vodafone, ez a szpot viszont zseniális, eredeti és én a mai napig tudok rajta röhögni



S ha már fesztiválipar: a Sziget szpotjának a rövidebb változata nekem jobban tetszik, de ez is jópofa:

 



A többi persze nem rossz, de szerintem ...

Tovább Szólj hozzá

vodafone nagyferó hegyalja kreativhu

2009. dec 17.

Ügyintézős nap(ok)

írta: korbelygyorgy
Ügyintézős nap(ok)

Normális ember nem szeret ügyintézni, több okból sem, ám ha összeszaladnak a dolgok, még borzasztóbb a dolog.

Valahogy 2009 olyan év, amikor szépen lassan megszűntem létezni a rendszerben, azaz lejárt a jogosítványom, a személyi igazolványom, mindezt tetézi, hogy a Fabia műszakijának érvényessége is megszűnt, mindezek év végére időzítve.

Mivel sem lelkesedéssel, sem szabadidővel nem állok valami jól, a prioritásokat mindig átrendeztem, hogy az utolsó pillanatra maradjon ez a feladat, nos, ez az utolsó pillanat a héten érkezett meg. Papírok elő, telefon, a folyamatok megismerése no és pénzek idecsoportosítása. (Persze mitagadás, működött az Úri muri is, azaz az ügyintézős közösségi háló, ismerősök és persze ismerősök ...

Tovább Szólj hozzá

skoda okmányiroda személyi műszaki vizsga

2009. dec 14.

Búcsú a kommunikátortól

írta: korbelygyorgy
Búcsú a kommunikátortól

Két év után könnyes búcsút kellett mondanom kedvenc okostelefonomnak, ami persze lényegében meg sem történt, azaz a búcsú meghitt percei elmaradtak, mert vissza sem kaptam az E90-est, hanem javíthatatlannak bizonyult, s mivel garanciás volt, egy másikat választhattam - csak éppen ugyanilyen már nem volt készleten.


Pedig a felmérések szerint ez a típus az, amire a legkevesebb a panasz érkezik az üzleti szférából, tulajdonképpen az enyémnek is csak a mikrofonja ment tönkre, úgy látszik, végérvényesen. De hadd dicsérjem a T előnevű céget, mert rendkívül korrekten járt el: gyakorlatilag visszavásárolta a készüléket, én pedig választhattam egy másikat. Nem tudom, jól választottam-e, egy N97-es lett az utód.

Valójában nem az ...

Tovább Szólj hozzá

nokia kommunikátor n97

2009. dec 14.

A nagy pártok jelöltjeit már ismerjük

írta: korbelygyorgy
A nagy pártok jelöltjeit már ismerjük

Álmos kampány várható Békés megyében, már ami a nagy pártokat illeti (a kicsik pedig szerintem nem sok vizet zavarnak majd).

Most vált publikussá a Fidesz listája , ahol csupán egy meglepetés van, illetve borítékolható volt, hogy Orbánék nem Spiák Ibolyát indítják Karsai birodalmában, hanem Simonka Györgyöt, aki a búzaégetőhöz hasonlóan különc figura, igazi demagóg. Egy viccs van csak a dologban: míg Karsai a Fideszhez közelebb álló termelői oldalt képviseli, addig Simonka igazi nepper, azaz felvásárló cége van, például másfél évvel ezelőtt Karsaiék az ő egyik telepét zárták le, tiltakozásul az alacsony felvásárlási ár miatt - ez volt a híres dinnyeblokád (a képen Simonka György, őt viszonylag kevesen ismerik).

A szocik ...

Tovább Szólj hozzá

választás mszp fidesz karsai simonka

süti beállítások módosítása