2005. júl 20.

Golden blog - értékelt a zsűri

írta: korbelygyorgy
Golden blog - értékelt a zsűri

Habár a Kisvárosi Webnapló csupán a futottak még kategóriában szerepel a Golden Blog szakmai értékelésében, elégedett vagyok, mert három kategóriában a zsűri álláspontja azonos volt az enyémmel. A hírblog kategóriában ugyanis Hírbehozó, a tematikusnál az E-média, míg a közösségi blogoknál az Emil.Rulez blog lett a kategóriagyőztes (holtversenyben). Az én-blogok ugyancsak holtversenyben megválasztott két kategóriagyőztesét (Munkanapló, Suematra), hogy őszinte legyek, nem ismerem, esküszöm, behozom a lemaradást. A fotóblognál pedig Fényérzékeny lett a kategóriagyőztes.

Szóval azt akarom most hangsúlyozni, hogy a zsűri korrekt volt, ízlésünk találkozott. Jómagam egyébként talán csak icicpicit titokban számítottam valami jobbra, ahogy az ember csodára számít, hiszen mint nem túl eredeti módon, de őszintén már kifejtettem: már a százas listás részvétel is megtisztelő számomra.

Rólam is született azért egy zsűriértékelés:

„Életünk, Orosháza. Közéleti napló ez, amelybe a szerző folyamatosan belekeveri saját magát, nagyon helyesen. Az ilyenre mondják ugyan, hogy "van neki egyfajta bája", de ne legyünk leereszkedőek a szerénységgel szemben: Korbely György városának elfogulatlan, öntudatos polgára, aki - ilyen is van - nem akar mindenáron megmondóember lenni. Viszont fontos, amit csinál.”
(Kiricsi Gábor a Kisvárosi Webnaplóról)

Szólj hozzá